En iyi Tarafı istiridye mantar miseli
En iyi Tarafı istiridye mantar miseli
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti koca bir besin maddesi elde etmenin semtı rabıta dörtköşe bir uğraşı olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları içki kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları yoğunca demetlayın.
· Substratı Hazırlayın: şayet müheyya bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak muvafık bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumları ve mantarların esenlik açısından birgeniş faydası bulunmaktadır:
İstiridye mantarı tohumları, ekseriya tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi sağlanır.
İstiridye mantarı 2021 senesinde ülke aracılığıyla bağış kapsamları karınerisindeydi. Ancak şuan istiridye mantarına özel bir bağış isteklendirme programı yoktur.
Merhaba ben Harbi Çdürüstır. Toprakla bir araya gelmeye hüküm verdim ve işleme ilk olarak tohumları tanımayla çıbanladım. Bulunmaz check here kâin tohumları ve baba tohumlarını bulup çoğaltmak isterim. Bu sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Web sitesi
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı uçukçe bastırarak düzeltin.
öteki bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve güçlü profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir saha kifayetli gelmektedir. Ast ortam alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime temellanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı geliştirmek yürekin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları ekseriya ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde türap sıcaklığı yönlü olacaktır.
· İceberg marulu genellikle antipatik gökyüzü koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları alelumum ilkbaharın er veya hazanın başlarında ekebilirsiniz. Hâk sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her işte Akakçe kenarınızda. Nerede olursanız olun verişe Akakçe'den kellelayın.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından süfliya rast kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Umumiyetle ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.